Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین کاشانی‌پور در گفتگو با همشهری آنلاین نبود امکانات لازم برای رفت و آمد در این منطقه را از مشکلات مهم برشمرد و گفت:‌ چون در این محدوده سرویس حمل و نقل عمومی بی آرتی و مترو  فعال نیست و به طور معمول مردم با اتوبوس مسیرها را طی می‌کنند بنابراین یکی از مطالبات مردمی در این چند سال توسعه حمل و نقل عمومی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین منظور با تمهیداتی که شده است در آینده‌ای نزدیک با راه‌اندازی خطوط ۱۰ و ۱۱ مترو شاهد تغییر و تحولاتی در منطقه خواهیم بود.

او افزود: برای سرعت بخشیدن در این باره تاکنون مکاتباتی با مدیرعامل مترو انجام شده و  قرار است در منطقه لشکری زمینی را تملک و در اختیار مترو بگذاریم و پایانه خط ریلی در این محدوده ایجاد شود.

شهردار منطقه در ادامه با بیان اینکه برای ایجاد خط ۱۱ مترو مطالعات بسیاری انجام شده و اکنون به دلیل بالا بودن هزینه ساخت خط مترو و کافی نبودن اعتبارات، عملیات ساخت آن متوقف شده است، گفت: اقدام دیگر رفت و آمد کارگرانی است که در شهر قدس، شهریار، ملارد یا صفا دشت خانه دارند. چنانچه خط مترو کرج به صفادشت امتداد یابد، این امکان فراهم می‌شود که این قشر زحمتکش سریع‌تر، ارزان‌تر و راحت‌تر به محل کار و برعکس به محل سکونت‌شان بروند.در این زمینه جلسات با راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران داریم تا با استفاده از ظرفیت خط آهن تهران-تبریز بتوان اقدامات لازم را برای رفت و آمد شهروندان و ساکنان به سرانجام مطلوب برسانیم.

استفاده از یکی از خطوط راه‌آهن تهران تبریز برای اتوبوس ریلی

کاشانی‌پور از وجود خط راه آهن تهران- تبریز در منطقه ۲۱ به عنوان ظرفیت‌های مهم در منطقه برای توسعه حمل و نقل اشاره کرد و اظهار داشت: در واقع کنار این خط‌آهن، ۲ خط آهن دیگر وجود دارد که از دومی می‌توان به عنوان اتوبوس ریلی استفاده کرد. البته هم‌اکنون یک خط اتوبوس ریلی وجود دارد که بین تهران و هشتگرد فعال است و به جابه جایی مسافران می‌پردازد که حدود نفراتی که در روز از این خط استفاده می‌کنند، ۳۰۰ نفر است. اگر چه این آمار به اندازه ۱۰ اتوبوس مسافر است و ۱۰ سفر در روز انجام می‌شود، اما اگر بتوانیم با وجود چنین زیر ساختی چند ایستگاه را در مناطق ۲۱ و ۱۸ نیز فعال‌سازی کنیم، حجم قابل قبولی از مسافر را می‌توان جابه جا کرد.

شهردار منطقه ۲۱ به حجم بالای مسافران در محدوده سه راه شهریار اشاره کرد و گفت: همیشه این ناحیه از منطقه با حجم زیادی از مسافر روبه رو است که جا دارد برای آن نیز تمهیداتی در نظر گرفته شود. به همین منظور برای سهولت در جابه جایی مسافران قرار است در این بخش یک ایستگاه جانمایی شود. جانمایی این ایستگاه سبب می‌شود تا ساکنان شهرک استقلال، کارکنان مجموعه داروسازی عبیدی و کارخانه پارس خودرو مشکل رفت و آمد نداشته باشند.

به گفته کاشانی‌پور، جانمایی ایستگاه‌های نیک پسندی واقع در بلوار گلهای تهرانسر و بیمارستان شماره ۲ خلیج می‌تواند مشکل دسترسی‌های محلی برای رسیدن به ایستگاه ریل باس را برطرف کند و این دو ایستگاه نقش بسزایی در جابه جایی حجم زیاد مسافر به نقاط دیگر دارد. ایستگاه ملکی در ورد آورد و ایستگاه شهر قدس هم از دیگر ایستگاه‌ها در این خط خواهند بود که در این صورت مسافران با کمترین هزینه، مسیر طولانی را در کمترین زمان  و با فاصله ۱۵ دقیقه‌ای طی می‌کنند.

چهار ایستگاه برای مسافران جنوب غربی تهران

او همچنین به تعامل خوب شرکت مترو و راه‌آهن در جابه جایی مسافران تاکید کرد و گفت :‌ شرکت مترو و راه آهن تاکنون در جابه جایی مسافران تعامل خوبی داشتند و اگر خط ریل باس در غرب تهران هم فعال شود، مسافرانی که از راه آهن پیاده و وارد تهران شوند، می‌توانند بقیه مسیر تا مقصد را با مترو بروند و این برعکسش هم صدق می‌کند. البته موانعی هم در این میان وجود دارد که اگر برداشته شود این خدمت رسانی تکمیل‌تر خواهد شد که به دنبال رفع موانع هستیم.

شهردار منطقه ۲۱ افزود:‌ اکنون یک خط اتوبوس ریلی از سمت پرند، یک خط از پیشوا ورامین، یک خط از هشتگرد داریم که در برخی نقاط با خط ریلی تهران-تبریز یکی می‌شوند در حالی که اگر موانع موجود در این مسیر را با راه آهن تهران- تبریز مرتفع سازیم، خطی به طور مجزا برای اتوبوس ریلی فعالیت خواهد شد. تاکنون طرح‌های مطالعاتی بسیاری انجام شده و باید تفاهم‌هایی نیز در این باره انجام شود و این میسر نخواهد شد مگر با  اقدام جهادی و کار شبانه‌روزی. در این صورت می‌توان در مدت ۳ ماه این خط را به بهره برداری و استفاده عموم رساند.

کاشانی‌پور گفت: ایستگاه راه آهن مقصد این ایستگاه‌ها خواهد بود و برای ایستگاه مبدا امکان‌هایی در نظر گرفته خواهد شد که مردم آسان‌ترین دسترسی را داشته باشند. این ایستگاه‌ها شامل ایستگاه نیک پسندی، سه راهی شهریار، ملکی و شهر قدس است و در ایستگاه ملکی به دلیل وجود خط ۱۰ مترو، تقاطعی با ریل باس داریم  که مسافران با همان بلیط مترو از ریل باس هم می‌توانند استفاده کنند.

کد خبر 679541 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها منطقه ۲۱ شهرداری مدیریت شهری حمل و نقل شهری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: منطقه ۲۱ شهرداری مدیریت شهری حمل و نقل شهری جابه جایی مسافران راه آهن تهران جابه جایی اتوبوس ریلی کاشانی پور ایستگاه ها حمل و نقل رفت و آمد منطقه ۲۱ خواهد شد ریل باس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۵۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان بهره برداری از خط ۱۰ مترو تهران اعلام شد

حسین نصر آزادانی مجری خط ۱۰ متروی تهران در جریان بازدید خبرنگاران از ایستگاه متروی دریاچه چیتگر و چند ایستگاه دیگر خط ۱۰ گفت: خط ۱۰ مترو ۳۴ ایستگاه و ۴۷ کیلومتر تونل دارد و از غربی‌ترین نقطه تهران شروع و در انتها در فلکه سوم تهرانپارس تقاطع خط ۴ تمام می‌شود.

وی با بیان اینکه این خط مناطق یک تا پنج و ۲۱ و ۲۲ را پوشش می‌دهد، اظهار کرد: مناطقی که از سیستم انبوه‌بر مترو کم‌بهره هستند از این خط بهره‌مند خواهند شد. خط ۱۰ بار جمعیتی زیادی را که در منطقه ۲۲ وجود دارد، پوشش می‌دهد و در کاهش حجم ترافیک بزرگراه‌های نیایش، همت، حکیم و تهران کرج سهم بسزایی دارد.

نصرآزادانی خاطرنشان کرد: خط ۱۰ در ایستگاه تقاطعی این خط با خط پنج «یعنی وردآورد» تا ۵۰ درصد از مسافران کرج را پوشش می‌دهد و تراکم مسافری ایستگاه‌های خط ۴ و ۲ را در ایستگاه صادقیه و ارم سبز بهبود می‌دهد.

مجری خط ۱۰ متروی تهران با بیان اینکه ایستگاه دریاچه، کارگاه مرکزی قطعه غربی خط ۱۰ و محل ورود دو دستگاه تی‌بی‌ام است، عنوان کرد: تی‌بی‌ام یک به سمت شرق حفاری کرده و تی‌بی‌ام شماره ۳ به سمت غرب و وردآورد حرکت خود را آغاز خواهد کرد. بنا بر این است که حفاری تونل‌های خط ۱۰ مترو با ۵ دستگاه تی‌بی‌ام انجام بگیرد.

وی بیان داشت: برنامه‌ریزی شده تا فاز یک خط ۱۰ ظرف چهار سال به شرط تأمین منابع مالی به بهره‌برداری برسد. حدود ۱۶ موقعیت را با کمک شهرداران مناطق ویژه ایستگاه‌های این خط تحویل قرارگاه خاتم دادیم.

نصر آزادانی با اشاره به ایستگاه‌های در حال ساخت این خط گفت: عملیات عمرانی ایستگاه‌های پژوهش، دریاچه چیتگر، اتریش، ساحل، میدان موج المپیک، کوهسار، جنت‌آباد، سردار جنگل، ایرانشهر و میدان کتاب آغاز شده است. مناقصه سایر ایستگاه‌های خط ۱۰ نیز در حال انجام است.

محمد علی پاشا زانوسی، مدیر پروژه پیمانکار شرکت بین الملل عمران سریر نیز در این بازدید گفت: در حال حاضر در کارگاه ایستگاه تبادلی و تقاطعی با خط ۶ مترو به نام Y ۱۰-Z ۶ هستیم که این ایستگاه ۱۴۲ متر طول دارد.

وی ادامه داد: احجام آن حدود ۹۰ هزار متر مکعب و میزان بتن ریزی آن ۳۴ هزار متر مکعب است. این ایستگاه یک تونل فرعی به طول ۱۹۰ متر دارد که در حال حفاری است.

فرشاد نامی مشاور پروژه کارگاه متروی میدان المپیک نیز گفت: پروژه تجهیز کارگاه میدان دهکده المپیک که در منطقه ۲۲ قرار دارد از سال ۱۴۰۰ شروع شد. در حال حاضر در حال حفاری شمع‌های سازه نگهبان هستیم. بعد از حفاری شمع‌ها با روش تاپ‌داون سازه نگهبان ایستگاه و تراز آن را شروع می‌کنیم.

شاهرخ حیدری مدیر پروژه مهندسین مشاور شرکت بهرو درباره ایستگاه میدان اتریش گفت: در طراحی این ایستگاه که در خط ۱۰ قرار دارد تلاش کردیم که باتوجه به زمین‌های موجود و همکاری شهرداری مناطق عمق خط را کاهش بدهیم. این امر می‌تواند دستاورد‌هایی اعم از کاهش هزینه و افزایش سرعت اجرا داشته باشد.

وی ادامه داد: عمق ایستگاه میدان اتریش ۲۱ متر و تراز ریل آن ۱۸ متر است. حدود ۵۰ درصد ایستگاه به تراز کف رسیده و سریعاً بتن ریزی شروع می‌شود.

حیدری با تاکید بر اینکه تی بی ام از ایستگاه دریاچه به سمت ایستگاه میدان اتریش در حال حرکت است، اظهار کرد: به زودی ایستگاه به مرحله‌ای می‌رسد که تی بی ام از آن عبور می‌کند. به محض عبور دستگاه سایر فعالیت‌ها می‌تواند انجام شود.

وی در پایان گفت: برنامه بهره برداری ما از ایستگاه حدوداً ۳۰ ماهه است و ایستگاه میدان اتریش که جز ایستگاه‌هایی است که در فاز اول به بهره‌برداری می‌رسد در سال ۱۴۰۴ افتتاح خواهد شد. پیش بینی شده که ورودی‌ها و هواساز‌های ایستگاه نیز به موازات کار شود.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • بررسی مجدد پروژه توسعه شرقی خط 2 مترو تهران
  • جابه‌‌جایی بیش از ۴۰ هزار تماشاگر مسابقه فوتبال با مترو
  • جابجایی بیش از ۴۰ هزار تماشاگر مسابقه فوتبال با مترو 
  • جابه‌ه‌جایی بیش از ۴۰ هزار تماشاگر مسابقه فوتبال با مترو
  • زمان بهره برداری از خط ۱۰ مترو تهران اعلام شد
  • زاکانی در جواب انتقاد‌ها از خرید تاکسی‌ها و اتوبوس‌ها از یک شرکت ساختمانی چینی: منتقدین دقت ندارند؛ این شرکت تامین کننده مالی است / تامین کننده خط ۱، ۲ و ۳ مترو هم یک بخش نظامی چین است / وزارت صمت می‌گفت امکان ندارد به شما خودرو بدهند، چون فقط به کشور‌های
  • عملیات حفاری خط ۱۰ متروی تهران
  • بررسی مجدد پروژه توسعه شرقی خط ۲ مترو تهران
  • سرانجام پروژه توسعه شرقی خط ۲ مترو تهران
  • شکست رکورد ساخت ایستگاه مترو در کرج ایستگاه شهید سلطانی افتتاح می شود